Despre noi

Expirat

Compania DADI Consulting este partenerul de încredere al antreprenorilor și companiilor din toate sferele de activitate, oferind la cele mai înalte standarde servicii integrate în domeniul financiar - contabil și domenii conexe (fiscalitate, resurse umane, consultanță It și juridică, marketing).

DADI Consulting este membră a C.E.C.C.A.R. București din anul 1994 și a Camerei Consultanților Fiscali București începând cu anul 2007.

Înființată în anul 1992, sub denumirea de "Societatea de Expertiza Contabila Dadi-94-Cont" SRL, compania s-a adaptat continuu nevoilor clienților săi și schimbărilor prevederilor legislative din domeniu fiscal-contabil, fiind printre primele societăți de profil înființate în țară, cu capital integral românesc.

Cu o experiență de peste 25 de ani și o echipă de specialiști în domeniu, compania a reușit să ofere clienților săi servicii profesioniste, care să îi sprijine în adaptarea la condițiile impuse de legislația fiscală și instituțiile statului.

 

VIZIUNEA DADI Consulting

Viziunea DADI Consulting presupune a fi partenerul dvs. de succes într-o nouă economie. Punând la loc de frunte spiritul inovator, împartășirea cunoștințelor și succesul în afaceri, DADI Consulting oferă o gamă de servicii profesioniste de contabilitate, audit, analiză financiară, consultanță de afaceri și fiscală.

 

VALORILE DADI Consulting

  • Calitate și performanță. Prin adaptare continuă la mediu și nevoile clienților, dar și prin calitățile de excepție ale membrilor echipei, compania noastră reușește să păstreze standardele de calitate în furnizarea serviciilor de specialitate.
  • Orientare spre client. In centrul atentiei este furnizarea de servicii de inalta calitate clientilor, printr-o relatie directa si eficienta condusa de un partener care intelege si acorda o atentie deosebita afacerii clientului.
  • Profesionalism. DADI Consulting se evidentiaza prin structura unitara și pregatirea profesionala de excepție a angajatilor, pregătiți mereu să răspundă noilor provocări.
  • Excelență. Prin serviciile oferite, compania noastră sprijină dezvoltarea clienților săi la cel mai înalt nivel.

 

OBIECTIVUL Companiei

Obiectivul general al companiei DADI Consulting este de a defini şi respecta standardele de calitate în domeniul financiar-contabil şi în domenii conexe la cel mai înalt nivel, venind în sprijinul antreprenorilor şi companiilor cu servicii competitive, care să confere valoare activităţilor firmei.


Please publish modules in offcanvas position.