Antecalculații

Expirat

DADI Consulting oferă sprijin factorilor decizionali prin furnizarea de informații importante necesare stabilirii strategiei de dezvoltare a companiei, precum antecalculațiile de preț.

Informațiile furnizate de către analiză cheltuielilor directe și indirecte de producție coroborate cu previziunile referitoare la vânzările societății pot conduce la luarea unor decizi optime pentru companie și la stabilirea strategiei de dezvoltare a companiei.

Pentru determinarea unui cost de producție corect DADI Consulting efectuează pentru clienții săi Antecalculații de preț determinate prin splitarea cheltuielilor generale de producție în cheltuieli directe și indirecte precum și în cheltuieli fixe și variabile.

 

Află mai multe despre antecalculații

Persoanele care conduc companiile cu activitate de producție cunosc faptul că rezultatele obținute de societate depind de modul de determinare al costului de producție al produselor realizate. Procesul de determinare al costului de producție este complex și trebuie să fie stabilit de către profesioniști.

Deasemenea, Antecalculatiile sunt situații obligatorii de întocmit în vederea efectuării contabilității companiei, în conformitate cu prevederile legii Contabilității.


Please publish modules in offcanvas position.