Romanii au acum acces direct si la Bursa din Sofia


Vanguard a lansat StartradeBG, serviciul prin care oricine poate efectua tranzactii online la Bursa din Sofia, singurele cerinte necesare fiind accesul la internet si 10,000 de lei pentru deschiderea unui cont, informaza un comunicat al companiei.
Noul serviciu Vanguard are rolul unei alternative la oferta de investitii existenta pe piata, dar vine si in completarea ei. StartradeBG beneficiaza de caracteristicile celorlalte servicii de tranzactionare online oferite de Vanguard, precum si de prezentarea cotatiilor Bursei din Sofia in timp real.
Bursa de la Sofia are o capitalizare de 5.4 mld EUR si o crestere a indicelui SOFIX de 14.3% de la inceputul acestui an. Piata ofera, in afara sectoarelor reprezentate si la BVB - financiar-bancar, farmaceutic, in sectoare cheie ale economiei din Bulgaria, si instrumente financiare de acces public la piata imobiliara (REIT). Vanguard ofera serviciul Startrade BG in cadrul programului de dezvoltare desfasurat de companie, care presupune furnizarea de servicii investitionale diverse atat pe piata din Romania, dar si pe piete straine.


Please publish modules in offcanvas position.